Workshop Face Reading: Herken bij je klant direct de voorkeursstrategie voor het nemen van beslissingen.

Kosten: 42.35
Data: 13 januari 2021
Duur: 2 uur
Locatie: Online, via Zoom

Iedereen maakt beslissingen op zijn of haar eigen manier. Ook jouw klanten. Wanneer jij snel inzicht hebt in hoe jouw klanten beslissingen nemen, kan je ze de informatie en ondersteuning bieden waarmee ze verder komen. Je laat zien dat je ze begrijpt en naar ze luistert. 

En dat luisteren begint al bij het kijken naar hun gezicht. Dat geeft namelijk heel veel prijs van hoe iemand beslissingen neemt.

Is de voorkeursstrategie mentaal, praktisch of emotioneel/impulsief? 

Dat is eenvoudig van het gezicht af te lezen. En daarmee kan jij jouw klant gelijk op zijn of haar voorkeursstrategie aanspreken. 

In de workshop “Face Reading: Herken bij je klant direct de  voorkeursstrategie voor het nemen van beslissingen” leer ik jou hoe jij dit zelf kan toepassen in jouw bedrijf.

Aan het einde van deze workshop weet jij: 

  • Wat Face Reading is. 
  • Waar je Face Reading voor kan gebruiken.
  • De verdeling in verschillende zones in het gezicht
  • Hoe je aan het gezicht ziet welke voorkeur iemand heeft voor informatie verwerken en beslissingen nemen.

Waar: Online, via Zoom
Wanneer: Woensdag 13-01-2021
Aanvang training 19.30 uur.
Einde training 21.30 uur.
Kosten:  35,- euro excl. BTW. (42,35 incl BTW)
Trainer: Caspar van der Poel

Over de trainer:

Als acupuncturist is Caspar van der Poel al tijdens zijn opleiding in contact gekomen met diagnostiek vanuit het gezicht. Er was echter nog zo veel meer te leren op dat gebied. Gelukkig kwam hij al snel na zijn opleiding in contact met Lillian Bridges, de wereldwijde expert op het gebiedt van Chinese Face Reading.
Nadat hij was afgestudeerd aan het Master Face Reader programma, is Caspar aan de slag gegaan als docent assistent bij het Lotus Institute en heeft al meermalen geassisteerd in het Master Face Reader programma.

En nu verzorgt hij workshops en trainingen voor ondernemend Nederland. Versterk je communicatie en verbeter je klantenservice en klanttevredenheid door anders te leren kijken naar gezichten.

Inschrijven

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.

Bij een post van mij stelde Karin Simonis-Wigbels mij de volgende vraag:

Ik denk dat je hiermee echt een supermooie kijk of mensen mee geeft en vanuit die pure kijk ook scherp kunt zien waar ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Zou je dit ook bij kinderen kunnen doen Caspar? Bijv kinderen met onbegrepen gedrag (omdat de omgeving het kind niet begrijpt).

Een mooie vraag waar ik zelf wat dieper op in wil gaan, dus vandaar dit blog.