Zakelijk Facereading

Face Reading bevordert zakelijk Succes

Het toepassen van Face Reading helpt je heel goed in je persoonlijke ontwikkeling. Face Reading heeft echter ook grote toegevoegde waarde in het bedrijfsleven. Ondernemingen, hoe groot of klein ze ook zijn, kunnen niet zonder mensen. Je hebt te maken met medewerkers, collega’s, zakenrelaties en… klanten! Het mooie van Face Reading is, dat het je communicatie versterkt. Door hun gezicht te lezen kun je de persoonlijkheid van de ander sneller inschatten. Want zeg nou zelf: Zou het niet ontzettend makkelijk zijn, wanneer je bijvoorbeeld in één oogopslag ziet HOE iemand denkt en beslissingen neemt? Die kennis kun je effectief gebruiken, door je wijze van communiceren meteen aan te passen. 

Hulp bij sollicitaties

Face Reading is een uitstekend hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun vacature. Op basis van de meegezonden foto’s van sollicitanten kan ik snel helpen selecteren wie wél of juist niet geschikt is voor de vacante positie. Dat scheelt enorm veel tijd en inspanning en brengt je als bedrijf sneller richting de juiste kandidaat. 

Werknemer niet happy met werkplek?

Heb je een werknemer die je graag wilt behouden, maar waarvan je beseft dat hij niet op de juiste plek zit? Zit hij op een positie waar hij dus niet tot zijn recht komt? Face Reading is dan de perfecte uitkomst. Dankzij de inzichten die ik hem met Face Reading kan bieden, wordt snel duidelijk in welke werkomgeving die werknemer wél op zijn plek zal zijn. Een werkomgeving waar hij zich prettig zal voelen en zich verder kan ontwikkelen.

Vertel mij wat Face Reading voor mijn organisatie kan betekenen [met link naar contactformulier met telefoonnummer]

Zakelijke Trainingen

Als trainer sta ik ook graag voor jouw bedrijf en je medewerkers klaar. Naast workshops van twee uur, geef ik ook regelmatig meerdaagse trainingen. Populair is bijvoorbeeld de workshop DPI: Herken bij je klant direct de voorkeursstrategie voor het nemen van beslissingen.

De training DPI kan net als mijn andere trainingen zowel in mijn eigen praktijk als incompany worden gegeven. Elke workshop of meerdaagse training is uiteraard volledig op maat te maken. Ik sluit de inhoud aan op de wensen en vragen van jouw bedrijf.

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je het liefst even zou verdwijnen? Even helemaal onzichtbaar worden?

Wie ben je? En waarom ben je hier? Wat is de zin van je leven?
De vraag is eenvoudig te stellen.
Het antwoord is simpel en toch ook heel lastig.

Gedachten lijken vaak heel waar, maar heel vaak zijn ze dat niet.
Wanneer je hersennen niet alle informatie hebben, vullen ze de rest aan met de beste inschatting die ze kunnen maken.
Tijdens een training mindfulness leer je onder andere om op een andere manier te gaan kijken naar je gedachten.