Persoonlijke Facereading

Voor een persoonlijke Face Reading heb je de keuze uit 2 opties:

  1. De Inzicht Sessie: Een éénmalige Face Reading: 197 euro
  2. De Inzicht Sessie & De Transformatie Sessie (2 elkaar opvolgende sessies): 394 euro

De Inzicht Sessie

Kernwoorden

Inzicht, Inspiratie, Zelfwaardering, Zelfvertrouwen boost, Mindset.

In De Inzicht Sessie ga je met een andere blik naar jezelf kijken. Je krijgt inzicht in je sterke eigenschappen en talenten, maar ook in je grootste blokkades. Je krijgt zicht op je persoonlijke valkuilen en herkent patronen van ‘oud’ zeer. Deze sessie zal je laten zien waar je nog in kunt groeien. Waar je je kunt ontwikkelen als mens. Deze inzichten geven inspiratie en bieden je nieuwe perspectieven, want je zult ervaren dat er nieuwe beweegruimte voor je ontstaat. Lees meer

Door anders naar je gezicht te leren kijken, ga je (nóg meer) zien wat er mooi is. Je leert de sterke kenmerken van je gezicht en de bijbehorende persoonlijke eigenschappen (h)erkennen. Je leert jezelf beter dan ooit kennen. Onzekerheden vallen weg en puzzelstukjes vallen op hun plek. Je voelt dat jij er mag zijn en dat je echt gezien wordt. Deze nieuwe inzichten geven je een bevestiging van wie je diep van binnen bent. Je wordt uitgenodigd om volledig aanwezig te zijn in het moment. Van hieruit worden stappen zichtbaar die je direct kunt zetten, en realiseer je je welke acties je kunt nemen om verder te groeien.

Ja, ik kijk uit naar een Inzicht Sessie

De Transformatie Sessie

Kernwoorden

Transformatie, je Potentieel, Ontstijg je Blokkades.

In De Transformatie Sessie gaan we nóg dieper in op wat jou het meeste drijft. Samen ontdekken we c.q. maken we kennis met jouw Hogere Doel. Jouw Pad.

Dit is echt een sessie om volmondig ‘JA!’ tegen jezelf te zeggen.

De transformatiesessie biedt je een dieper bewust-zijn van jezelf en geeft een heldere visie op de toekomst. Een toekomst voorbij je onzekerheden en blokkades. 

Gedurende deze sessie zal jouw volledige potentieel naar voren komen: Jouw Missie – Jouw Hogere Doel – Jouw Purpose. Je ervaart hoe jouw (soms nog onvermoede) talenten met elkaar vervlochten zijn, wat je hebt meegekregen van je voorouders en welke ervaringen je hebt opgedaan in het leven.

  • Wie je was
  • Wie je bent
  • Wie je kunt zijn
  • Wie je altijd al bent geweest

Ja, ik kijk uit naar een Transformatie-sessie

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.

Bij een post van mij stelde Karin Simonis-Wigbels mij de volgende vraag:

Ik denk dat je hiermee echt een supermooie kijk of mensen mee geeft en vanuit die pure kijk ook scherp kunt zien waar ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Zou je dit ook bij kinderen kunnen doen Caspar? Bijv kinderen met onbegrepen gedrag (omdat de omgeving het kind niet begrijpt).

Een mooie vraag waar ik zelf wat dieper op in wil gaan, dus vandaar dit blog.