Face Reading als eyeopener

Haal jij uit het leven wat je nodig hebt? Vind je de balans die je zoekt? Of ben je in de hectiek van alledag je wensen en doelen een beetje uit het oog verloren? Ik kan je als Master Face Reader helpen jezelf (nóg) beter te begrijpen. Jouw gezicht kent voor mij geen geheimen. 

Of heerst er wellicht chaos in je leven en wil je daar weer orde in scheppen? Laat me als Face Reader jouw gezicht lezen en samen ontdekken we dan hoe je je leven weer op de rails krijgt. Ik gebruik Face Reading om jou te helpen jezelf beter te leren kennen. En hoe je het beste uit je leven kunt halen. Al die nieuwe inzichten gebruik ik om je uit te leggen hoe je verder kunt groeien. Ook kan ik je helpen bij het maken van de juiste studie- of beroepskeuze.

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Spreken over Face Reading is iets wat ik graag doe. In verschillende podcasts en interviews.

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.