Coaching

Met Face Reading bestudeer ik de kenmerken en lijnen in je gezicht. Op die manier krijg ik goed inzicht in jouw karakter en ervaringen. Face Reading helpt je bij het nemen van belangrijke (zakelijke of privé)beslissingen, zonder dat je daar later spijt van krijgt. Heb je bijvoorbeeld al van alles geprobeerd, maar nog steeds niet ontdekt welke studie of welk werk je écht leuk vindt? Loop je vaak tegen beperkingen of gezondheidsproblemen aan en wil je weten hoe je er anders mee om kunt gaan? Zou je wel willen verhuizen, maar twijfel je of je daar wel goed aan doet? Face Reading kan je beslist helpen, als je er even niet uitkomt wat je wilt in het leven. 

Ik help je om uit oude patronen te stappen en een nieuwe weg in te slaan. Een weg naar een betere gezondheid en meer levensgeluk. Dankzij mijn analyse van je gezicht help ik jou meer inzicht te krijgen in jezelf. In wat jou drijft en wat jouw passie is. Zo coach ik je om het beste uit jezelf en uit je leven te halen.   

Laat me weten wat jouw vraag is. Met behulp van Face Reading ga ik samen met jou op zoek naar het antwoord. En dat gaan we vinden ook.

Waar kan ik jou o.a. bij helpen?

  • Ontdekken wat je motiveert en waar je passie ligt;
  • Een passend beroep vinden of je ideale werkomgeving bepalen;
  • Ontdekken wat jouw ideale woonomgeving is;
  • Een gezonde en evenwichtige levensstijl vinden;
  • Het herkennen van een geschikte partner (zakelijk of privé), gelet op bij elkaar passende karaktereigenschappen.

Ja, ik ben geïnteresseerd in persoonlijke coaching

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.

Bij een post van mij stelde Karin Simonis-Wigbels mij de volgende vraag:

Ik denk dat je hiermee echt een supermooie kijk of mensen mee geeft en vanuit die pure kijk ook scherp kunt zien waar ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Zou je dit ook bij kinderen kunnen doen Caspar? Bijv kinderen met onbegrepen gedrag (omdat de omgeving het kind niet begrijpt).

Een mooie vraag waar ik zelf wat dieper op in wil gaan, dus vandaar dit blog.