Do as much of you as you can possibly do, using the talents you are given, through virtuous action. ~ Ming - Destiny - Your Golden Path ~

Wat is Face Reading?

We beseffen het niet altijd, maar ons gezicht is een open boek. Tenminste, voor wie weet hoe hij een gezicht kan lezen. Face Reading is net als acupunctuur en acupressuur voortgekomen uit de klassieke Chinese geneeskunde, waar het in eerste instantie vooral diende om medische diagnoses te stellen.

Je gezicht vertelt jouw verhaal

Ons gezicht is een afspiegeling van onszelf en van onze ervaringen. Leuke en minder leuke. Elke rimpel, elke frons of markering, iedere gezichtsvorm en elk onderdeel van een gezicht vertelt zijn eigen verhaal. Ze geven informatie over doorgemaakte of nog aanwezige emoties, en belangrijke gebeurtenissen uit je leven. En ík weet als Master Face Reader als geen ander hoe ik dat verhaal moet interpreteren. Zo kan ik snel tot de kern komen. Je gezicht vertelt me niet alleen hoe gezond je bent, maar laat ook je sterke eigenschappen zien. En wat je valkuilen zijn.

Ja, ik wil een Face Reading

Gezichtskenmerken en karaktereigenschappen

Als ik jouw gezicht lees, kijk ik niet alleen naar de lijnen en markeringen die ik zie. Ook gezichtskenmerken als oren, neus, wenkbrauwen en ogen hebben een hoop te vertellen. Aan de hand van die kenmerken ben ik in staat om karaktereigenschappen zeer nauwkeurig in te schatten.

Krachtige combi van Face Reading en doorvragen

Wat ik lees op je gezicht combineer ik met goed dóórvragen. Die extra input bevestigt de informatie die je gezicht me al liet zien. Op basis van al die inzichten kan ik je uitleggen hoe je verder kunt groeien. Ook kan ik je helpen bij het maken van de juiste studie- of beroepskeuze. Zo voorkom je dat je keuzes maakt die eigenlijk niet bij je passen en je ongelukkig kunnen maken. Ik hoor regelmatig van cliënten terug, dat ik hen in één sessie méér inzicht biedt, dan eerdere coaches in een veelvoud daarvan. 

Volwassenen én kinderen

Het merendeel van mijn cliënten bestaat uit (jong)volwassenen. Kinderen met emotionele of opvoedingsproblemen kan ik echter ook helpen. Al heb ik daar wel hun ouders bij nodig. Ouders van schoolkinderen, pubers en adolescenten kan ik namelijk ook prima van advies dienen. Dat doe ik met behulp van goede, scherpe foto’s van hun gezicht (frontaal en zijaanzicht). Heb je bijvoorbeeld een onhandelbare puber? Aan de hand van duidelijke foto’s bied ik helder inzicht hoe je je kind vooral wél (of juist niet) moet benaderen. Dat biedt rust in de gezinssituatie en het betreffende kind kan zich daardoor beter ontwikkelen tot een fijn en vooral gelukkig mens. 

Bij kinderen en jongeren is het brein en hun karakter nog volop in ontwikkeling. Het is belangrijk dat zij zelf ervaring opdoen met wie zij zijn en wat hun karakter is. Daarom ben ik bij kinderen altijd spaarzaam met het benoemen van hun karaktereigenschappen. Het kind krijgt zo zelf vrij de ruimte om zich te ontwikkelen.

Ja, ik wil een Face Reading

Referenties

Een workshop Face Reading klinkt best wel spannend. Ik wist niet goed wat ik nou aan iemands gezicht zou kunnen zien. Een boos gezicht of vrolijk gezicht herkennen we allemaal. En het is toch anders gebleken. Wat is het toch mooi om een gezicht te kunnen ‘lezen’. Het is mogelijk om aan iemands gezicht te zien wat voor een type persoon hij of zij is. En wat kan het lezen van een gezicht op veel manieren worden ingezet. Van coaching tot het vinden van de juiste kandidaat bij een vacature. Het is zeker een aanrader! Casper vertelt met heel veel passie over Face Reading. En hij mag zichzelf met recht een master noemen.

- Eva van Driest

Bij deze wil ik iedereen Caspar van harte aanbevelen. Hij weet je goed te motiveren en stimuleren om méér uit jezelf en je organisatie te halen. Caspar stelt de juiste vragen, zodat je weer tot de kern van jezelf kan komen. En dan voornamelijk denken in het ‘willen’ en niet in het ‘moeten’. Wil je weer weten waarom je het ook alweer allemaal deed? Dan kan je bij Caspar een heel eind komen!

- Annechien de Ruiter-Leemhuis

Toen ik van Caspar hoorde over zijn Face Readings was ik gelijk benieuwd. Ik weet dat je het een en ander in een gezicht kunt lezen en dacht daarbij vooral aan rimpels en de plaats en/of vorm hiervan. Maar wat ik hoorde in de reading was frapperend! Wat je van een neus of de hoogte en vorm van je oren kunt aflezen was niet alleen onverwacht, maar vooral ook to-the-point. Ik luisterde ademloos wat de boog van mijn mond en de vorm van mijn wenkbrauwen vertelden. Ik had nooit verwacht dat er zoveel in een gezicht te lezen valt. De sessie was een volkomen eyeopener, waar ik met veel plezier aan terugdenk. Een Face Reading door Caspar kan ik van harte aanbevelen!

- Mireille Hoekstra

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.

Bij een post van mij stelde Karin Simonis-Wigbels mij de volgende vraag:

Ik denk dat je hiermee echt een supermooie kijk of mensen mee geeft en vanuit die pure kijk ook scherp kunt zien waar ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Zou je dit ook bij kinderen kunnen doen Caspar? Bijv kinderen met onbegrepen gedrag (omdat de omgeving het kind niet begrijpt).

Een mooie vraag waar ik zelf wat dieper op in wil gaan, dus vandaar dit blog.