Workshops / Lezingen

Tijdens mijn compacte workshops van 2 uur of lezingen van een dagdeel laat ik je kennismaken met de voordelen van Face Reading op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Je leert in grote stappen welke zaken je kunt aflezen van bijvoorbeeld de vorm van een gezicht, het verschil tussen linker en rechter gezichtshelft en de betekenis van structuren, lijnen, fronsen en rimpels in en gezicht. 

Je zult ervaren dat Face Reading je meer inzicht biedt in jezelf. Maar ook in de ander. Die inzichten geven je meer kracht en inspiratie om jouw doelen te verwezenlijken. En om jouw levensweg te vinden en te volgen. 

Ja, ik wil meer weten over workshops/lezingen 

Inschrijven

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Spreken over Face Reading is iets wat ik graag doe. In verschillende podcasts en interviews.

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.