Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Wat je daarvoor mag doen is anders leren kijken naar gezichten.

Wanneer je weet hoe iemand denkt en beslist, dan is dat in het dagelijks leven zeer handig. Op die manier kan je namelijk de informatie aanbieden waar de ander het meeste aan heeft.

Natuurlijk kan je ook daar naar vragen, maar wanneer je het in één oogopslag kan zien, dan werkt dat wel een stuk sneller. En dat is wel zo prettig. En een mooie bijkomstigheid is dat de ander zich daar ook prettig bij voelt. Want die krijgt meteen aangereikt wat hij/zij nodig heeft.

Ieder gezicht dat je ziet kan je van boven naar beneden verdelen in 3 zones. En aan iedere zone valt wat af te lezen over hoe iemand denkt en besluiten neemt.

1.      Bovenste zone - vanaf de haarlijn tot de bovenrand van de wenkbrauwen

2.      Middelste zone – vanaf de bovenrand van de wenkbrauwen tot direct onder de neus

3.      Onderste zone – vanaf direct onder de neus tot onderrand kin

Een verdeling van de 3 zones op het gezicht

Let de komende tijd eens extra op de gezichten die je om je heen ziet. En dan vooral op de 3 zones. Welke valt je het meest op? Welke is groter of kleiner dan de andere? Daar begint het mee. Wanneer je dit feilloos kan inschatten dan heb je al een heel handig vaardigheid in huis om mee verder te gaan.

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com