Do as much of you as you can possibly do, using the talents you are given, through virtuous action. ~ Ming - Destiny - Your Golden Path ~

Over Caspar van der Poel

Als fysiotherapeut en acupuncturist heeft het menselijk lichaam nauwelijks geheimen voor me. Moeiteloos vind ik al je spieren, banden, gewrichten, zenuwen en meridianen, om zo je klachten te behandelen. Maar wist je dat met name je gezicht me jouw ware verhaal onthult? 

Coachen met Face Reading

De kunst van het Face Readen heb ik geleerd van Lillian Bridges. Zij is wereldwijd de belangrijkste expert op het gebied van Face Reading. Als ‘Master Face Reader’ kan ik je heel persoonlijk coachen, door je gezicht te ‘lezen’. Dat gebeurt meestal binnen mijn eigen Balans Praktijk, waar ik je ook kan helpen met fysiotherapie en acupunctuur. Maar ik kom ook bij bedrijven of bij mensen thuis. Ik ben docent-assistent bij het ‘Lotus Institute’ in de VS en assisteer regelmatig in het Master Face Reader-programma van dit instituut. 

Mijn sleutelwoorden

Autonomie, zelfontplooiing en persoonlijke expressie zijn sleutelwoorden voor mij. Mensen moeten zichzelf kunnen en durven zijn, vind ik. Zelf beken ik ook graag kleur, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik ben helemaal in mijn element, als ik tijdens een workshop of lezing voor een groep sta en mijn kennis mag overdragen. Zo hoop ik mensen meer inzicht te bieden in hun eigen denken en doen en welke hulp Face Reading daarbij kan bieden.

Je gezicht kent geen geheimen

Je gezicht laat me niet alleen jouw sterke eigenschappen zien, maar ook wat je valkuilen zijn. En dat kan een behoorlijke eyeopener zijn. Met een Face Reading bied ik je waardevolle inzichten in jouw vaste patronen. En hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Kom dus naar Balans Praktijk voor een coachingsessie van 1,5 uur.

Andere opleidingen van Caspar:

  • NLP Trainer
  • Mindfulness Trainer
  • Acupunctuur
  • Fysiotherapie

Ja, ik wil een Face Reading 

Wil je meer weten over Face Reading, mijn weg daar naartoe en hoe ik jou verder kan helpen?
Kijk dan zeker eens naar dit interview, waarin Felicia Lin en ik in gesprek zijn over mijn ondernemersreis.

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je het liefst even zou verdwijnen? Even helemaal onzichtbaar worden?

Wie ben je? En waarom ben je hier? Wat is de zin van je leven?
De vraag is eenvoudig te stellen.
Het antwoord is simpel en toch ook heel lastig.

Gedachten lijken vaak heel waar, maar heel vaak zijn ze dat niet.
Wanneer je hersennen niet alle informatie hebben, vullen ze de rest aan met de beste inschatting die ze kunnen maken.
Tijdens een training mindfulness leer je onder andere om op een andere manier te gaan kijken naar je gedachten.