Basiscursus Face Reading-Vorm en Structuur

Kosten: 423.50
Duur: 2 dag
Locatie: Balans Praktijk

Wil je zelf de kunst van het Face Readen leren beheersen? In een compacte basiscursus van 2 dagen leer je hoe jij zowel privé als zakelijk zelf de kennis van het gezicht kunt toepassen. Door de kennis die je verkrijgt over de vorm en structuur van het gezicht, krijg je meer inzicht in jezelf en in anderen.

En zeg nou zelf… hoe geweldig zou het zijn voor jou als HR-functionaris, als je bij een sollicitatieprocedure in één oogopslag kunt zien of iemand bijvoorbeeld voorkeur heeft om zijn keuzes te maken op basis van informatie, gevoel of praktisch nut? Zo selecteer je sneller (én beter!) de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Wat biedt de 2-daagse basiscursus:

Introductie

Mensen kijken van nature sowieso al naar gezichten. Door beter te leren waar je naar moet kijken, ga je deze kennis ook bewust toepassen in je dagelijks leven. Kom je in jouw leven en werk veel in contact met andere mensen? Dan is deze training heel waardevol voor je. 

De cursus biedt je meer inzicht in de ander. Zo zul je prettiger en doelgerichter leren communiceren. Je leert je beter af te stemmen op wat de ander wil/zoekt. Daarnaast kan je de kennis die je vanuit deze cursus opdoet ook heel goed gebruiken voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een dieper inzicht in hoe jij zelf in elkaar steekt. Je leert je karaktereigenschappen beter kennen en daardoor beter in je eigen voordeel te benutten. 

De training

In deze tweedaagse Face Reading-training leer je gericht te kijken naar gezichten. Je leert kijken naar de vorm en structuren die je in het gezicht ziet. Wat vertellen ze jou over verschillende karaktereigenschappen? En wat vertellen ze jou over hoe iemand naar de wereld kijkt? Tijdens de cursus zal theorie steeds worden afgewisseld met praktijk. Daarbij kijken we naar elkaars gezichten, dat doen we aan de hand van de besproken gezichtskenmerken. Zo pas je het geleerde direct toe.

In deze training leer je:

  • wat Face Reading is;
  • waar je het voor kunt gebruiken;
  • vormen van het gezicht herkennen en wat dit betekent;
  • onderscheid maken tussen de linker en rechter gezichtshelft;
  • de verdeling tussen verschillende zones in het gezicht kennen en wat dit betekent;
  • kijken naar verschillende structuren in het gezicht en hun relatie tot karaktereigenschappen;
  • anderen beter in te schatten en te begrijpen;
  • beter af te stemmen op de ander.

Cursusdetails

Waar: Nader te bepalen.
Wie Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en met name voor mensen die hier beroepsmatig veel mee bezig zijn.
Wanneer: Nader te bepalen.
Inloop: vanaf 09.00 uur.
Aanvang training: 09.30 uur.
Einde training: 17.00 uur.
Kosten: 350 euro, excl. btw.  (423,50 euro incl. BTW)
Trainer: Caspar van der Poel
Aanmelding: Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Vermeld daarbij: naam, adres en telefoonnummer

De Trainer

Als acupuncturist is Caspar van der Poel al tijdens zijn opleiding in contact gekomen met diagnostiek vanuit het gezicht. Er was echter nog zo veel meer te leren op dat gebied. Gelukkig kwam hij al snel na zijn opleiding in contact met Lillian Bridges, de wereldwijde expert op het gebied van Chinese Face Reading.
Nadat hij was afgestudeerd aan het Master Face Reader programma, is Caspar aan de slag gegaan als docent-assistent bij het Lotus Institute en assisteert hij regelmatig in het Master Face Reader-programma.

Inschrijving, betalings- en annuleringsvoorwaarden

Inschrijving

Inschrijving vindt plaats door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.
Inschrijving is definitief bij bevestiging door Balans Praktijk.
Bevestiging krijg je via e-mail.

Betaling

Na aanmelding voor de cursus krijg je een factuur toegestuurd.
Het volledige bedrag moet in één keer worden overgemaakt.
De betalingstermijn van de factuur is 14 dagen.

Annulering

Annulering kan alleen per e-mail worden gedaan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij annulering langer dan 14 dagen voor aanvang van de training wordt 30 euro administratiekosten in rekening gebracht. 
Bij annulering tussen 7 dagen 14 voor de training wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht
Bij annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de training wordt 100% van de cursusprijs in rekening gebracht.

Inschrijven

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Hoe handig het misschien ook zou kunnen zijn, de kans is groot dat gedachten lezen je niet gaat lukken. Wil je weten wat er in iemand om gaat dan zal je uit komen op vragen en luisteren.

Iets wat ik je wel kan leren en waar je zeer goed gebruik van kan maken, is inzien hoe iemand denkt en keuzes maakt. En dat is een stuk eenvoudiger, want dat kan je gewoon van het gezicht aflezen. En dat valt voor iedereen te leren.

Je kent de spreekwoordelijke “resting bitch face” toch? Wat zegt dat over iemand?

Deze leuke vraag kreeg ik van Claudio Fray. In dit blog zal ik daar een antwoord op geven.

Bij een post van mij stelde Karin Simonis-Wigbels mij de volgende vraag:

Ik denk dat je hiermee echt een supermooie kijk of mensen mee geeft en vanuit die pure kijk ook scherp kunt zien waar ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Zou je dit ook bij kinderen kunnen doen Caspar? Bijv kinderen met onbegrepen gedrag (omdat de omgeving het kind niet begrijpt).

Een mooie vraag waar ik zelf wat dieper op in wil gaan, dus vandaar dit blog.