Doe Zonder te Doen, Werk Zonder te Zwoegen.

Bij les 3 van de Mindfulness Training staat deze quote uit de Dao De Jing altijd op het lesbord.

Wat betekend het en hoe kan dit jou helpen in je dagelijks leven?

 Dat vertel ik je graag in deze video.

 

Heb jij behoefte aan meer Mindfulness in je dagelijks leven?

Meld je dan aan voor één van mijn mindfulness trainingen.

Referenties

Als adviseur op gebieden waarbij de persoonlijke ontwikkeling van mensen een grote rol speelt vind ik het van groot belang zelf ook altijd in beweging te blijven. Daarin ben ik zeer actief. Mijn ongeduld, ervaring en actieve houding zorgen ervoor dat ik redelijk snel zie hoe “de hazen lopen” waardoor ik snel verveeld kan raken of vernieuwing mis bij interventies. Caspar heeft mij geboeid van het begin tot het eind en daarna. Hij kon zelfs tot een laagje komen waar ik niet zo snel iemand toe laat. Fantastisch hoe professioneel, met beide benen op de grond Caspar je kan helpen nóg verder te komen met nieuwe inzichten waardoor je weer verder kunt groeien. Vernieuwend wat mijn grote ronde ogen en smalle vooruit staande neus over mij zeggen. Spannend om te beseffen dat je zelf invloed kunt hebben op je rimpels of andere zaken waar je minder blij mee bent. Als je verder wilt komen en het aandurft raad ik je aan snel contact op te nemen met Caspar. Een fijne persoonlijkheid met oog voor detail en humor op z’n tijd. Bedankt topper!!!

- Armanda Lookam

Een gezicht spreekt boekdelen! En dan ook letterlijk. Dat heb ik uit een paar workshops die ik bij Caspar over FaceReading heb gevolgd, wel begrepen. Het is ontzettend interessant om gezichten te kunnen 'lezen' want hierop kun je je taalgebruik, intonatie, woorden, kortom: je hele communicatie aanpassen. En hoe beter ik in verbinding kan blijven met de ander, hoe beter de gesprekken zijn en de resultaten die eruit volgen. Ik ben vanaf het eerste moment geïnspireerd. Caspar deelt ontzettend veel waarde en hij laat zien dat hij heel veel kennis heeft. Geen vraag is te gek. Een workshop geeft mooie inzichten, laat volgens Caspar maar een fractie zien van wat FaceReading is en toch let op: het is verslavend! Want vanaf nu kan ik niet meer 'normaal' naar een gezicht kijken. Er is zoveel te zien. Ook bij mezelf in de spiegel. Ik lijk wel een ijdeltuit! Een dikke vette aanrader als je je communicatie naar een hoger level wilt tillen en als je geïnteresseerd bent in mensen.

- Annemieke van Waterschoot

Een workshop Face Reading klinkt best wel spannend. Ik wist niet goed wat ik nou aan iemands gezicht zou kunnen zien. Een boos gezicht of vrolijk gezicht herkennen we allemaal. En het is toch anders gebleken. Wat is het toch mooi om een gezicht te kunnen ‘lezen’. Het is mogelijk om aan iemands gezicht te zien wat voor een type persoon hij of zij is. En wat kan het lezen van een gezicht op veel manieren worden ingezet. Van coaching tot het vinden van de juiste kandidaat bij een vacature. Het is zeker een aanrader! Casper vertelt met heel veel passie over Face Reading. En hij mag zichzelf met recht een master noemen.

- Eva van Driest

Balans Praktijk
Via Antiqua 11
2211 HW
Noordwijkerhout
Zuid-Holland

t: 0252 344 649
m: 06 199 63 803
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je het liefst even zou verdwijnen? Even helemaal onzichtbaar worden?

Wie ben je? En waarom ben je hier? Wat is de zin van je leven?
De vraag is eenvoudig te stellen.
Het antwoord is simpel en toch ook heel lastig.

Gedachten lijken vaak heel waar, maar heel vaak zijn ze dat niet.
Wanneer je hersennen niet alle informatie hebben, vullen ze de rest aan met de beste inschatting die ze kunnen maken.
Tijdens een training mindfulness leer je onder andere om op een andere manier te gaan kijken naar je gedachten.