Workshop: In de kracht van je waarden

Ontdek je Waarden en Kies je beste Leven!

In de workshop, In de Kracht van je Waarden, ontdek je wat jouw kernwaarden zijn. Die dingen die jij het meest belangrijk vindt in jouw leven. 

Je maakt een diepere verbinding met jezelf en zodoende creëer je de ruimte om de keuzes in je leven af te stemmen op wat jij werkelijk belangrijk vindt.

Waarden hebben een zeer sterke invloed op ons leven. Soms bewust, maar over het algemeen onbewust bepalen ze de richting waarin we bewegen in ons leven. Ze zijn aanwezig in alles wat we doen. Als een onbewust filter, kleuren ze onze kijk op de wereld.

Weten wat jouw kernwaarden zijn, waar jij voor staat in het leven, geeft je een heel sterke tool in handen. Door je bewust te zijn van wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven, kan je de keuzes die je maakt, beter afstemmen. Zo geef je bewust meer richting aan jouw leven.

Na deze workshop weet je:

  • Wat voor jou echt belangrijk is in het leven;
  • Jouw kernwaarden;
  • Hoe jouw kernwaarden je kunnen leiden in jouw keuzes.

Wil jij ook meer in verbinding staan met wat jij echt belangrijk vindt in het leven? Keuzes maken waar je echt achter staat? De regie hebben over jouw leven?
Zet dan nu de eerste stap en ontdek je kernwaarden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de workshop In de Kracht van je Waarden: Ontdek je Waarden en Kies je beste Leven.

Waar: Onlline, via Zoom

Wie: De Workshop is toegankelijk voor iedereen. 

Wanneer: Dinsdag 9 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur
                   Woensdag 24 maart van 10.00 uur tot 12.30 uur
                   Maandag 29 maart van 19.00 uur tot 21.30 uur

Kosten: 48,40 euro incl. BTW

Meld je vandaag nog aan via het contactformulier of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld daarbij: Aanmelding workshop Waarden.
Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding

CKR geregistreerdLid NVAKvK:50395378AGB-Codes praktijk: 04063504 & 90-(0)52168AGB-Codes zorgverlener: 04-116593 & 90-043420
Balans Praktijk © 2021 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi