Workshop: Neem het heft in handen in tijden van crisis

Heb jij ook het gevoel dat jouw keuzes beperkt worden door de huidige situatie? Heb je het idee op dit moment niet verder te kunnen/vast te zitten?

Grote kans dat je dan met je aandacht meer zit bij de problemen die er nu zijn. 

Mindfulness Training

De groepstraining mindfulness bestaat uit acht lessen van ongeveer twee en een half uur

In deze lessen gaan we aan de hand van onder andere, lig- & zitmeditaties oefenen om onze aandacht te richten en vast te houden. Daarnaast maak ik veel gebruik van beweegoefeningen en loopmeditaties. 

Een Avond Mindfulness

Ben jij nieuwsgierig naar Mindfulness, maar weet je nog niet zeker of je een volledige cursus wil volgen? Of heb jij al eens een cursus mindfulness gedaan en heb je er behoefte aan om alles weer eens op te frissen?

Dan is ‘Een Avond Mindfulness’ iets voor jou. Op zo’n avond gaan we op een leuke en ongedwongen manier aan de slag met mindfulness.

Mindfulness Individueel

Mindfulness training is vooral een training die in groepsverband wordt aangeboden. Deze aandachtstraining in een groep volgen kent ook zeker zo zijn voordelen.

Workshop: In de kracht van je waarden

Ontdek je Waarden en Kies je beste Leven!

In de workshop, In de Kracht van je Waarden, ontdek je wat jouw kernwaarden zijn. Die dingen die jij het meest belangrijk vindt in jouw leven. 

CKR geregistreerdLid NVAKvK:50395378AGB-Codes praktijk: 04063504 & 90-(0)52168AGB-Codes zorgverlener: 04-116593 & 90-043420
Balans Praktijk © 2021 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi