Een Avond Mindfulness

Ben jij nieuwsgierig naar Mindfulness, maar weet je nog niet zeker of je een volledige cursus wil volgen? Of heb jij al eens een cursus mindfulness gedaan en heb je er behoefte aan om alles weer eens op te frissen?

Dan is ‘Een Avond Mindfulness’ iets voor jou. Op zo’n avond gaan we op een leuke en ongedwongen manier aan de slag met mindfulness.

Deze zomer organiseer ik avonden mindfulness, die geschikt zijn voor deelnemers van ieder niveau. Aan de hand van een thema binnen de mindfulness gaan we op deze avond aan de slag met het oefenen van verschillende mindfulness vaardigheden.

Voor ervaren beoefenaars zal er herhaling aan bod komen, aangevuld met nieuwe inzichten. Voor mensen die net contact maken met mindfulness zullen de oefeningen dusdanig toepasbaar zijn, dat je er ook zelf direct mee aan de slag kunt.

De themalessen zullen plaatsvinden in de avonduren van 19.00 tot 21.30
De training vind plaats in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden kan door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.
De avonden vinden plaats bij Balans Praktijk in het gezondheidscentrum op het Via Antiqua in Noordwijkerhout.
Deelname aan een cursusavond ‘Een Avond Mindfulness’ kost 30 euro.

Eerstvolgende data voor Een Avond Mindfulness:

Op dit moment zijn er nog geen data gepland voor thema avonden mindfulness

 

CKR geregistreerdLid NVAKvK:50395378AGB-Codes praktijk: 04063504 & 90-(0)52168AGB-Codes zorgverlener: 04-116593 & 90-043420
Balans Praktijk © 2021 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi